Domeniul web dorit, la 2 clickuri distanta.
RO, COM, EU

Inregistreaza domeniile web dorite
in doar 3 minute.

Modificarea nameserverelor pentru domeniilor .ro

Inapoi la inregistrare domenii

1) Pentru domeniile .ro nameserverele se pot schimba de aici https://domaz.ro/admin/ro/ sau direct pe http://www.rotld.ro/ (Domenii .ro > Administrare Domenii > On-Line)

2) Pentru logare trebuie sa specificati numele domeniului si parola. Daca nu stiti parola, aceasta se poate afla folosind butonul "Resetare Parola". Va trebui sa specificati numele domeniului si veti primi parola pe email-ul asociat domeniului.

3) Dupa logare, accesati tabul Nameservers. In cadrul acestei pagini se pot completa nameservere de la noul hosting sau se pot creea nameservere de forma ns1.domeniu.ro accesand linkul de jos "Crează/Modifică/Șterge".

nameservere domenii.ro

4) Dupa completarea nameservere noi se apasa butonul "Actualizeaza", iar sistemul va afisa mesajul de mai jos. Se apasa pe "FORMULARUL" si apoi se verifica emailul.

rotld nameservere

5) Pe mailul asociat domeniul se va transmite automat cheia de confirmare pentru modificarea nameserverelor (verificati si in SPAM):

rotld nameservere

6) Cheia de confirmare trebuie introdusa in formularul care se acceseaza prin link-ul "Formularul" de mai sus.

rotld nameservere

7) Dupa ce copiati cheia in formularul de mai sus apasati "Confirma" si nameserverele vor fi modificate. Dupa modificare dureaza intre 12-24 ore propagarea modificarilor in toata lumea, insa de obicei pentru RO se modifica in mai putin de o ora.