Inregistrare domenii web premium.

Primul platit, primul servit! Fara licitatie.
Vezi lista cu disponibilitati

Pentru a beneficia de oferta trebuie sa fii primul care face comanda si achita. Daca altcineva achita inainte, iti vom returna banii. Adica primul platit, primul servit. Avand in vedere volatilitatea ofertei, ne rezervam dreptul de a anula orice comanda fara nici o justificare - in acest caz vom returna sumele platite.

Costul serviciului de inregistrare cu prioritate este cel specificat in tabel si nu contine TVA. Pe langa acesta trebuie sa achiti minim 1 an taxa de mentenanta anuala pentru domeniul respectiv. Dupa inregistrare poti utiliza domeniul cum doresti, acesta fiind inregistrat (sau transferat) pe numele specificat in comanda. Tranzactia se supune contractului de inregistrare cu ROTLD si regulilor aferente si prin plasarea comenzii esti de acord cu aceste reguli, stabilite prin termeni si conditii.

Lista de mai jos va fi actualizata periodic cu alte domenii si alte date fara notificare. Revino zilnic pe site si vezi ce am mai adaugat. Poti cauta domenii noi de inregistrat sau poti prelungi un domeniu aici.

Serviciu este in curs de revizuire. Lista de domenii va fi reafisata in 2019.

Nume domeniu (A-Z) Comanda Pret Disponibil pana la Adaugat
homemade.blog Comanda 260.00 € 2038-01-19 05:07