Inregistreaza un domeniu .org chiar acum!

Beneficiaza de un discount de la 20% folosind codul WINTER20

Registrar acreditat domenii RO, *.RO, EU, COM, ORG, NET, BLOG, INFO, NAME

13000
ANI am procesat

Domaz este evaluat cu 4.91 din 5 bazat pe 157 de feedbackuri de la clientii nostri.

Detalii domeniu .org / Extensia .org

Verifica acum domeniul .org preferat si inregistreaza-l pe 2 ani utilizand bara de cautare de mai sus!

.org este o extensie oficiala cu acoperire globala. Cu aceasta extensie se pot inregistra domenii web pentru toate tipurile de activitati desfasurate local sau international.

Fiecare extensie de domeniu are o autoritatea oficiala care gestioneaza inregistrarea domeniilor, numit in acest caz Registrul .org care impune regulile care se aplica domeniilor sale. Pentru Romania, registrul national care administreaza domeniile este numit ROTLD.

De ce sa alegi un domeniu .org?

  1. Un domeniu .org este un domeniu unic si primesti drept de utilizare exclusiva atata timp cat achiti taxele aferente si nu incalci regulile registrarului si legislatia romaneasca / europeana / internationala.
  2. Toate domeniile .org o taxa anuala de mentenanta ce poate fi achitata intre minim 1 an si maxim 10 ani.
  3. In cazul in care ai uitat sa il achiti la timp ai de la 15 la 90 zile de gratie pentru ca sa-l prelungesti – in acest timp domeniu este nefunctional dar nici nu poate fi inregistrat de altcineva. Recomandam achitarea taxelor la timp pentru a evita taxele de restaurare.

Preturi domeniu .org

Toate domeniile web (.ro, .com, .eu etc.) se inregistreaza pe perioade determinate de timp. Costurile variaza in functie de durata pe care inregistrezi / prelungesti domeniile. Preturile sunt exprimate in EUR, sunt per domeniu pe an si nu includ TVA.

Extensie domeniu
Tip operatiune
10 ani*
9 ani*
8 ani*
7 ani*
6 ani*
5 ani*
4 ani*
3 ani*
2 ani*
1 an*
Domeniu .org
Inregistrare sau Prelungire
21.79 €
22.21 €
22.49 €
22.70 €
22.99 €
22.99 €
23.99 €
24.16 €
24.24 €
25.00 €

*Preturile de pe fiecare coloana (sau rand pe mobile) sunt per domeniu pe an si sunt aferente comenzilor pe mai multi ani. Preturile nu contin TVA. Preturile sunt orientative iar pretul final este calculat la generarea comenzii. Domeniile premium au alte tarife specificate in pagina dedicata de inregistrare domenii premium.

Ce nume de domeniu .org pot sa inregistrezi?

Un domeniu .org poate contine:

  1. Litere latine de la a la z
  2. Cifrele arabe de la 0 la 9
  3. Cratima. Un nume de domeniu nu poate incepe si nu se poate termina cu caracterul cratima "-". Caracterul cratima "-" este permis simultan pe pozitiile 3 si 4 numai daca numele de domeniu incepe cu xn.
  4. Poate avea max. pana la 63 caractere si min. 1 caracter (desi numele de domeniu cu 1 caracter sunt deja cumparate, precum si majoritatea celor de 2-3 caractere).
  5. Diacriticele / caracteristicile specifice fiecarei limbi dar nu recomandam astfel de abordari cel putin la nivel de Europa

Prelungire .org. Cum functioneaza ?

Poti achita o noua taxa de mentenanta anuala pentru un domeniu inainte de data lui de expirarea. Tariful de prelungire / mentenanta anuala este cel prezentat in tabelul de preturi.

Transfer drept de folosinta domeniu .org

Registrul .org permite transferul dreptului de utilizare catre alt detinator. In acest caz exista o taxa de procesare transfer ce va fi calculata si comunicata in urma unei cereri de transfer.

Inregistrare domenii

Un domeniu este numele dvs. online. El va ofera identitate pe Internet, denumirea aleasa fiind extrem de importanta. In spatiul virtual, domeniul si logo-ul sunt cele mai importante elemente ale imaginii dvs., atat individual cat si ca firma.

Domeniul inregistrat poate fi folosit atat pentru website-ul dvs. oficial cat si pentru adrese de e-mail, prin urmare trebuie sa fie usor de citit si tinut minte.

Puteti inregistra domenii in mod diferit, in functie de tipul ales. Domeniile .ro, .store.ro, .info.ro, .com, .org, .info, etc se inregistreaza pe o perioada determinata cuprinsa intre 1 si 10 ani avand o taxa de mentenanta anuala.