Ai domeniul .ro expirat? Nu te panica! Urmeaza instructiunile de aici

Domeniul web dorit, la 2 clickuri distanta. RO 8.79€/an si COM 12.79€/an

Inregistreaza domeniile web dorite
in doar 3 minute.

Inregistreaza-ti domeniul pana la 10 ani si fii linistit ca ramane al tau!
Beneficiezi de discounturi de pana la 32 EUR.

Partener autorizat domenii

rotld - Romainan Top Level Domain

prin noi pret cu pana la 27% mai mic

1423
domenii înregistrate

Domaz – Inregistrare Nume de Domenii ROTLD si internationale

Recomandari inregistrare domenii

Ai nevoie de un nume de site sau de un domeniu pentru mail? Cauta un nume de domeniu liber, unic, simplu de retinut. Serviciul nostru de inregistrare domenii web te ajuta sa faci acest lucru foarte simplu, in doar cativa pasi.

Procedura de lucru

Gandeste-te la un nume de domeniu sau chiar la mai multe. Pentru a-ti proteja brand-ul sau afacerea, este recomandat sa ai in vedere multiple nume de domenii, cu diferite extensii (de ex. domenii.ro, dar si domenii.eu, domenii.com, domenii.net etc.). De asemenea, iti recomandam sa inregistrezi toate numele de domenii libere care se scriu sau citesc similar (de ex. domeniu.ro, domeni.ro, edomenii.ro, domenii-online.ro etc.). Poti avea un website cu mai multe nume de domenii redirectionate catre domeniul principal. (Un site cu mai multe alias-uri.)

Conditiile de plata

Acum trebuie sa faci si o verificare de domeniu web, pentru fiecare nume de site pe care l-ai gasit. Daca ai de gand sa cumperi mai multe domenii, website-ul nostru te ajuta sa faci mai multe verificari de domenii pe care sa le salvezi si sa hotarasti la final daca vei cumpara fiecare domeniu gasit liber sau nu. In cazul in care vrei sa utilizezi un anumit cuvant cheie in numele de domeniu, iar acesta nu este disponibil, poti folosi sinonime ale acestuia.

Dupa ce ai facut verificarea, poti cumpara domeniul sau domeniile gasite libere. Pana la realizarea efectiva a platii, ne rezervam dreptul de a efectua o rezervare de domeniu cu numele pe care l-ai ales. Dupa realizarea platii, vei primi un mail de confirmare ca domeniul pe care l-ai cumparat este al tau. Perioada de timp pentru care un nume de domeniu este al tau poate varia intre 1 an si 10 ani. Domeniul este inregistrat cu datele tale.

Cat costa un domeniu? In functie de perioada de timp pentru care faci inregistrarea, pretul pe an a unui domeniu .ro poate varia intre 8,79 EUR (10 ani) si 11.99 EUR (1 an). Recomandarea noastra este sa-ti inregistrezi domeniul pentru 10 ani si sa fii linistit ca ramane al tau. Completeaza-ti datele in formularul de comanda (procesul dureaza intre 1-3 minute) si urmeaza instructiunile din emailul primit. Procesul de inregistrare dureaza, in general, pana in 24h-48h.

In cadrul procesului de inregistrare domenii, sistemul va genera automat costurile aferente inregistrarii acestora. Preturile sunt exprimate in EUR si nu contin TVA. Factura proforma si plata domeniilor se va face in lei (RON). Dupa inregistrarea si acceptarea unei comenzi, iti vom trimite o factura proforma cu suma de plata, factura ce poate fi achitata in termen de maxim 2 zile lucratoare prin card online / OP / transfer bancar / depunere numerar in contul bancar. Pentru inregistrarea domeniilor (domeniului) este necesara confirmarea in prealabil a platii din partea ta. La final veti primi toate instructiunile necesare utilizarii domeniului.

Prelungirea domeniului inregistrat in trecut (direct de la ROTLD sau orice alt registrar).
Cum fac?

Daca aveti deja un domeniu .ro care expira il puteti prelungi cu noi pe o perioada de la 1-10 ani. Detinatorul domeniului ramane cel original (NU se modifica detinatorul). Trebuie doar sa ne transmiteti ulterior platii comenzii cheia de autorizare pe care o obtineti simplu din contul de administrare.

In urma prelungirii site-urile, email-urile sau alte servicii raman functionale, prelungirea domeniului fiind de fapt o procedura administrativa. Aceasta este similara in cea mai mare parte cu cea de la inregistrarea de domenii noi.

Detalii despre procedura de autorizare prelungire aici

Inregistrare domenii

Un domeniu este numele dvs. online. El va ofera identitate pe Internet, denumirea aleasa fiind extrem de importanta. In spatiul virtual, domeniul si logo-ul sunt cele mai importante elemente ale imaginii dvs., atat individual cat si ca firma.

Domeniul inregistrat poate fi folosit atat pentru website-ul dvs. oficial cat si pentru adrese de e-mail, prin urmare trebuie sa fie usor de citit si tinut minte.

Puteti inregistra domenii in mod diferit, in functie de tipul ales. Domeniile .ro, .store.ro, .info.ro, .com, .org, .info, etc se inregistreaza pe o perioada determinata cuprinsa intre 1 si 10 ani avand o taxa de mentenanta anuala.